Account Manager
Accent
Rumbeke, BE
4 dagen geleden

Onze klant is een jonge dynamischeonderneming reeds 15 jaar actief op de markt van innovatievemobiliteitshulpmiddelen en toegankelijkheidsoplossingen voor deactieve senior en personen met beperkingen.

Ze zijn actief alsgroothandel voor producten van thuiszorgwinkels,rolstoelverstrekkers enbandagisten.

Functiebeschrijving

AlsAccount Manager ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Je gaatactief op zoek naar nieuwe prospecten en staat ook in voor debestaande klanten.

Je gaat langs met de nieuwe artikelen en jegeeft de nodige uitleg omtrent alle producten. Daarnaast sta je ookin contact met mutualiteiten en ga je langs bij de mensen omopmetingen te doen ivm toegankelijkheidsoplossingen.

Je maaktoffertes op en zorgt voor de opvolginghiervan.

Functie-eisen

Voorde functie van Account Manager zijn wij bij voorkeur op zoek naariemand met een achtergrond in ergotherapie, ervaring in de medischesector of een eerste sales ervaring.

Daarnaast spreek je zeer goedNederlands en kan je een gesprek voeren in het Frans. Kan jij onsovertuigen van je sales skills en waarom jij de geschikte persoonbent?

Waag dan zeker je kans en contacteer onssnel.

Arbeidsvoorwaarden

Voorde functie van Account Manager voorzien wij een loon volgenservaring, dit zal aangevuld worden met een bedrijfswagen (Volkswagen transporter ), maaltijdcheques, laptop en gsm.

Je werktin een 38u stelsel waarbij je zelf je agenda bepaalt. Je gaat 4dagen op baan en komt 1 dag naar de bureau vooradministratie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier