Reporting Analyst Supply Chain
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
18 uur geleden
source : Jobat

Je dompelt je onder in de wondere wereld van supply chain. Je maakt correcte analyses en actiegerichte rapporteringen zodat strategische beslissingen op een datadriven manier genomen worden.

Een boeiende job voor een analytisch talent in de snel veranderende retailsector!

De introductie van een nieuwe planningstool? Of de gevolgen van bepaalde proceswijzigingen, automatisaties of nieuwe infrastructuur?

Jij analyseert de impact op basis van cijfermateriaal en de beschikbare informatie en vertaalt jouw inzichten in duidelijke rapporten.

Die zijn dan de basis om tot concrete (strategische) inzichten en adviezen te komen.

Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en het beheer van het rapporteringslandschap zodat er efficiënter en sneller een antwoord kan geboden worden op belangrijke vraagstukken binnen de organisatie.

Je bewaakt de juistheid van de cijfers en maakt betrouwbare en effectieve analyses. Je denkt daarom ook proactief mee over de bijsturing van de parameters, de tooling en de manier van rapporteren, zodat die ook in de toekomst voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Je bent sterk analytisch aangelegd en een strategisch en conceptueel denker : je kan de impact van bepaalde beslissingen op middellange en lange termijn inschatten en je bent in staat om jouw bevindingen op een duidelijke manier te presenteren.

Je zit in werkgroepen, blijft op de hoogte van de noden van de business en je werkt nauw samen met de directies en het management van diverse diensten.

Je werkt in Halle.

 • Kennis en ervaring Je hebt een masterdiploma (of gelijkwaardige ervaring) en minstens 3 jaar werkervaring met tools en platformen als Excel, Tableau, BO, Web Analytics.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als business analyst, projectmanager of een andere sterk analytisch georiënteerde functie.

 • Analytisch en conceptueel vermogen Je kan grote hoeveelheden kwantitatieve en kwalitatieve data verwerken tot relevante inzichten.
 • Je verdiept je in de relevante productieprocessen en creëert een visie voor de toekomstige procesorganisatie van onze supply chain.

 • Communicatieskills Je verdedigt je standpunten vol overtuiging, maar het is niet your way or the highway’ : je staat open voor overleg.
 • Bovendien netwerk je met gemak en communiceer je vlot met verschillende diensten en afdelingen.

 • Discretie Je komt veel in aanraking met vertrouwelijke informatie. Je gaat hier discreet en professioneel mee om.
 • Structuur en creativiteit Je werkt gestructureerd en resultaatgericht, maar je bent ook leergierig en kan ook out of the box denken.
 • Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels, zodat je met iedereen kan samenwerken.
 • Impact en verantwoordelijkheid Door jouw inzichten en adviezen optimaliseer je de supply chain van Colruyt Group en zorg je finaal ook voor een betere service aan de klant.
 • Ruimte voor initiatief Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en jouw functie en verantwoordelijkheden voor een deel zelf praktisch in te vullen.
 • Blijven leren en ontwikkelen Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Daarom investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van al zijn mensen.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een bedrijfswagen en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier