Corporate Recruiter BeLux
CWS-boco BeLux
omgeving Antwerpen
2 dagen geleden

De organisatieIn 2017 hebben CWS(-boco) en Initial hun krachten gebundeld in een joint venture. Vanaf nu voeren beide bedrijven ook hun activiteiten uit onder één gemeenschappelijk, nieuw merk : CWS! Onder deze naam bieden we een verscheidenheid van innovatieve en digitale huuroplossingen op het gebied van sanitaire hygiëne en vloerverzorging tot bedrijfs-

 • beschermende en cleanroom kleding. De functieAls Corporate Recruiter BeLux zorg je ervoor dat alle openstaande vacatures in België en Luxemburg zo goed mogelijk worden vervuld;
 • jouw recruitment hart gaat dan ook sneller kloppen van het vinden van de perfecte match! Bij het vrijkomen van een vacature schrijf je een wervende tekst, zorg je voor publicatie op al onze jobboards, voer je oriënterende gesprekken telefonisch en schuif je bij eerste gesprekken aan samen met de hiring manager.

  Wanneer de juiste persoon is gevonden, breng jij een passend aanbod uit en mag je de manager blijmaken met een mooie aanvulling voor het team.

  Tot slot bouw je samen met de Corporate Recruiter in Nederland de recruitment binnen BeNeLux verder uit en denk je mee in Employer Branding.

  Het profiel Wie ben jij?

 • Je hebt al minstens 3 jaar werkervaring als Recruiter in België en / of Luxemburg;
 • Je bent proactief, kunt het overzicht goed bewaken en vindt het leuk om het visitekaartje van onze organisatie te zijn;
 • Je beschikt over rijbewijs B en vindt het geen probleem om af en toe vanuit Breda te werken;
 • Nederlands, Frans en Engels spreek je vloeiend / zeer goed.
 • Het aanbod Wat bieden wij?

  CWS biedt een uitdagende omgeving in een dynamische en solide organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Wij zijn een nononsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn.

  We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die onder meer bestaan uit een auto, eindejaarsuitkering, maaltijdcheques en nog veel meer.

  De procedureSolliciteer met je cv en korte motivatie via de website. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op met Babette Naglé, Corporate Recruiter BeNeLux, via +31 6 28035839 of babette.nagle cws.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier