Projectingenieur tekenaar
Experis
Belgium
3 uur geleden
source : Experteer

De specialist der specialisten? Dat is Experis®; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Wij zijn de wereldwijd een van de grootste spelers in de rekrutering en het beheer van HR-projecten, in de domeinen IT, Engineering en Life Sciences, Finance & HR.

Experis Engineering is op zoek naar een Projectingenieur / Tekenaar voor een stabiel bedrijf binnen de houtsector met een sterke expertise.

Onze klant, gelegen in de regio Asse, is sterk groeiende speler die klant- en kwaliteitsgericht tewerk gaat in een familiale en open cultuur.

FunctieAls ingenieur (of bachelor) sta je in direct contact met de bedrijfsleider en je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt voor verschillende projecten.

Deze projecten situeren zich in de afwerking en interieurinrichting bij klanten uit verschillende sectoren (overheden, industriële klanten, )Jouw taken binnen het bedrijf bestaan onder andere uit : Je onderhoudt contacten met onderaannemers, leveranciers en klanten.

Vanuit jouw technische expertise doe je de nodige inschattingen over pricing, timing, eventuele aanpassingen, Je staat in voor het bijhouden van de materiaallijst en de nodige aankoop van materialenTekenwerk in een gespecialiseerd programmaTechnisch verantwoordelijk over het atelier (onderhoudsplanning, contact leveranciers, wisselstukkenbeheer, )Je zorgt voor de nodige administratieve opvolging voor alle stappen van het projectProfielJe volgde een opleiding als master of bachelor binnen mechanica, bouw, houttechnologie, architectuur, Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring als calculator, werkvoorbereider, tekenaar, projectleider, Gedreven, mature schoolverlaters kunnen ook zeker in aanmerking komen!Je bent analytisch sterk en werkt correct en gestructureerdJe bent gedreven en creatief en proactiefJe communiceert helder, dit op verschillende niveausJe kan snel zelfstandig aan de slag.

Wat je van ons krijgtDirect vast contract van onbepaalde duur bij een financieel gezond bedrijfEen gevarieerde job met ruime verantwoordelijkhedenJe komt terecht in een stabiel bedrijf met een aangename sfeerJe krijgt een mooie verloning, rekening houdend met je ervaringInteresse in deze vacature?

Solliciteer dan nu via de link of stuur ons je CV door via kris.meert( )experis.be!!Type : PermCategory : Engineering and Scientific

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier