Adviseur voor het EFRO-project ‘Straten in’t vizier’
Provincie Antwerpen
Antwerpen, Belgium
13 dagen geleden

De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Momenteel organiseren wij een selectieprocedure bij aanwerving voor de voltijdse functie van adviseur voor het EFRO-project Straten in’t vizier’ bij het Departement Economie, Streekbeleid en Europa Dienst Economie, Innovatie en Samenleving.

Je zal werken vanuit het PaS Provinciehuis aan de Singel Desguinlei 100 2018 Antwerpen. We bieden een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur aan voor 1 jaar (verlenging mogelijk).

Na de selectie leggen we een wervingsreserve aan die gedurende 6 maanden geldig blijft. Bij voldoende inschrijvingen kunnen we de vacature voortijdig afsluiten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier