chauffeur C / verhuizer
Accent
Ranst, BE
5 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

AlsC chauffeur / verhuizer sta je dagelijks in om twee verhuizingen tedoen. Nadat je de vrachtwagen in Ranst bent gaan ophalen ga je metenkele collega's naar je eerste opdracht.

Je doet hetzelfde in denamiddag. Je rijdt voornamelijk in regio Antwerpen maar staat ookopen om verder in het land te trekken.

Je werkt zelf ook mee alsverhuizer dus fysiek werk schrikt je niet af. Ervaring heb je nietnodig aangezien je wordt opgeleid.

Je bent ook bereid om opzaterdagen in een beurtrol te werken. Is deze vacature niethelemaal jouw ding maar ben je wel op zoek naar een nieuweuitdaging in de logistieke sector?

Neem dan contact op met ons ophet nummer 03750.93.30 om jouw jobverwachtingen tebespreken.

Functie-eisen

Jebent in het bezit van :

 • rijbewijs C
 • geldige code 95 / vakbekwaamheid
 • geldige medische schifting
 • eigen vervoer
 • Je benteen echte teamplayer en helpt mee verhuizen. Je kan vlot uitdrukkenin de Nederlandse taal voor interne opleidingen en communicatie metklanten.

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier