machine operator 3ploegen - optie vast
Randstad
Wetteren, Oost-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Als machine-operator ben je verantwoordelijk voor een geautomatiseerde vouwlijm-machine. Jouw takenpakket : - je zorgt voor de invoer van de producten- je stelt de correcte parameters van de machine in- je zorgt voor de nodige aanpassingen indien er een storing voorkomt- je voert kwaliteitscontrole uit- je voert preventief en routinematig onderhoud uit op de apparatuur

qualification

Technisch secundair onderwijs Mechanica - ElektriciteitBeroeps secundair onderwijs. Mechanica-elektriciteit - Je hebt een A2 technische opleiding gevolgd.

 • Je hebt een goede kennis Nederlands.- Je kan werken in 3-ploegen.- Je bent bereid om 8u / dag rechtopstaand te werken, repetitief werk schrikt je niet af.
 • Je kan zeer zelfstandig werken. Jouw loon is onderling bespreekbaar. Naast jouw basis loon krijg je ook nog een ploegenpremie van 6% tijdens de vroege / late ploeg en 15% tijdens de nachtploeg.
 • Je krijgt een interimcontract aangeboden met optie vast. Er wordt je een baan aangeboden met onafhankelijkheid en veelzijdige verantwoordelijkheden in een snelgroeiende multinational.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier