Medpoint Sint-Truiden zoekt enthousiaste collega's!
Domus Medica
Sint-Truiden, België
1 dag geleden

Functie omschrijving Bent u een huisarts, specialist of paramedicus op zoek naar een kabinet (al dan niet voltijds) in een modern multidisciplinair kader?

Onze Visie

SAMEN NAAR EEN MULTIDISCIPLINAIRE TOEKOMST.

Hoewel iedereen het vrijwel eens is over de voordelen van multidisciplinaire samenwerkingen tussen (para)medici blijft het aantal multidisciplinaire groepspraktijken en medische centra in België heel beperkt.

Dit voornamelijk omdat het opstarten van dergelijke praktijken of centra geen sinecure is en meestal niet tot de expertise van de arts, psycholoog of paramedicus behoort.

Medpoint werd als medisch co-working centrum in het leven geroepen om (para)medici te verenigen en hun te laten genieten van de vruchten van multidisciplinair samenwerken zonder belast te worden met de zorgen die komen kijken bij het uitbouwen en managen van een dergelijk centrum.

Onze Missie

Medici verenigen en maximaal ontzorgen van hun niet-medische verplichtingen.

We trachten dit in eerste plaats te doen door onze (para)medici samen te brengen onder één dak en hun van de nodige faciliteiten te voorzien voor het uitoefenen van hun job.

Hiernaast bieden we een aantal ondersteunende diensten aan waardoor onze huisartsen, specialisten en paramedici zich enerzijds voor 100% kunnen focussen op hun werk en het welzijn van hun patiënten en anderzijds een betere work-life balans kunnen creëren.

Wachtdienstregeling & werktijden

Volledig zelf te bepalen .

EMD pakket & consultatiesysteem

Wij maken gebruik van Careconnect en gebruiken Doctena als online afsprakensysteem

Telefoons worden volledig geautomatiseerd (automatisch aan / uit, automatische boodschappen, automatisch schakelen naar gsm / kabinet, wachtrij met muziek, keuze-menu...)

Tele-secretariaat is beschikbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier