STORINGSTECHNIEKER | VASTE NACHT | RUWERE PRODUCTIEOMGEVING | KEMPEN
Manpower
Beerse
5 dagen geleden

Job Description

Gedurende je job als storingstechnieker zal in contact komen met een breed spectrum productiegerelateerde machines. Door je bagage en expertise inzake PLC, zal je snel storingen kunnen detecteren en aanpassingen kunnen doorvoeren in de sturingssystemen.

Siemens S7 is de meest gebruikte op dit moment. Na je inwerkperiode zal je ook een goed beeld krijgen van ons productieproces en zal je dit proces ook nauw gaan opvolgen.

In geval van concrete afwijkingen zal je ingrijpen maar evengoed wanneer je mogelijke verbeteringen weet de detecteren krijg je de vrijheid om deze na overleg door te voeren.

Het onderhoud dat je doet zal zowel preventief al curatief van aard zijn.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen.

De werkgever waar je terecht zal komen is een internationaal gerenommeerde producent van toepassingen voor de bouwindustrie.

Met verschillende vestingen in België zijn ze een stabiele factor in hun sector. Voor Turnhout / Kempen zoeken we een Storingstechnieker die in een vast nachtsysteem wil werken.

Candidate Profile

Je hebt een hogere technische opleiding genoten en weet dit aan te vullen met een relevante werkervaring als technieker.

Onze klant geeft zeer veel vrijheid maar dat betekent ook dat je autonoom en zelfstandig aan de slag kan gaan.

Gezien je bij pannes snel moet kunnen optreden, verwachten we dat je kan werken onder een gezonde dosis stress en dat je resultaatgericht denkt en werkt.

Je zal voornamelijk in de vaste nacht werken. Het voordeel hiervan is dat je goed kan verdien mede door de extra ploegenpremie.

Daar tegenover staat dat dit wel een bewuste beslissing is en dat je er zeker van bent dat dit niet op je leven gaat wegen.

Client Offer

Je krijgt sowieso een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma, die zijn medewerkers opleiding en doorgroeikansen biedt.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques, een groep- en hospitalisatieverzekering.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier