Boekhouder AP/AR
AUSY
Wondelgem, BE
5 dagen geleden

Kan je een eerste ervaring voorleggen als AP en / of AR boekhouder? Wil je je kennis verder uitbouwen in een bedrijf dat open staat voor jouw inbreng, waar op lange termijn gekeken wordt naar jouw carrière en waar opleidingen mogelijk zijn?

Dan neem zeker eens contact op!

Jouw job

Binnen de boekhoudafdeling zal je voor een aantal vennootschappen zowel AP als AR taken opnemen. Jouw werkervaring stelt je in staat om vlot volgende taken op te nemen :

 • opmaak en verzending van tussentijdse facturen
 • opmaak van doorrekeningen aan maatschappijen
 • tijdig en nauwkeurig facturen van leveranciers ingeven
 • goedkeuring van facturen opvolgen
 • betalingen voorbereiden
 • Je bent verder bereid om collega's te ondersteunen met allerhande taken en projecten.

  Jouw profiel

  Om je helemaal thuis te voelen in deze dynamische omgeving, ben je best iemand die ondernemend is en vragen stelt. Je durft zelf voorstellen doen en je neemt initiatief.

  Je spreekt vlot Nederlands en je hebt verder een basiskennis Frans en Engels.

  Jouw voordelen

  Dit bedrijf biedt opleidings- en groeimogelijkheden aan zijn medewerkers want het bedrijf groeit namelijk zelf. Er heerst een open, familiale sfeer met ruimte voor initiatief.

  Na een positief rekruteringproces dat bestaat uit drie stappen (geen testen), start je op met een contract van onbepaalde duur.

  Naast een loon gericht op jouw ervaring, krijg je een pakket dat bestaat uit ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, individuele en groepsbonus, abonnement voor je gsm en laptop.

  Jouw werkgever

  Onze klant is een Belgisch bedrijf dat internationaal actief is. Zij werken voor hun klanten projecten uit die erg variëren in omvang.

  Voor zeer grote projecten worden tijdelijke handelsverenigingen of tijdelijke vennootschappen opgezet. Je kan je dus al voorstellen dat het werk op de boekhoudafdeling ook erg variërend is.

  De boekhoudafdeling bestaat uit maar liefst 40 medewerkers, inclusief binnen- en buitenlandse controllers. Groei- en leermogelijkheden zijn hier genoeg! Wil je graag meer weten na het lezen van onderstaande jobomschrijving?

  Contacteer dan Michèle Konings via 09 210 16 57 of .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier