AANKOPER (M/V)
Hays Kortrijk
Waregem, W Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant, een dynamische technisch georiënteerde kmo, zijn wij op zoek naar een analytische en georganiseerde aankoper met doorgroeipotentieel.

Master Sterk logisch denkvermogen Regio Waregem In de job van aankoper ben je verantwoordelijk voor alle aankopen bij elk nieuw project.

Je werkt nauw samen met de productieverantwoordelijke en staat in voor de volledige aankoopopvolging van A tot Z. Je maakt een juiste analyse van de voorraden en bepaalt de minimum en maximumstocks.

Op basis van de BOM geef je de bestelorders door aan de leveranciers en communiceer je met hen over levertermijn en prijzen.

Bovendien denk je mee om het bestaande aankoopproces te optimaliseren. Tot slot neem je initiatieven voor kostenbesparing, opportuniteiten en vertaal je dit in concrete actiepunten om de business te vergroten.

Je rapporteert aan de productieverantwoordelijke. Studeer je binnenkort af als master binnen een economische richting? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Verder heb je een goede talenkennis Nederlands en Engels. Je neemt snel ownership en bent gedreven om te groeien. Verder ben je analytisch en pragmatisch en wordt gedreven door het behalen van mooie resultaten.

Tot slot weet je het overzicht te bewaren en ben je administratief sterk. Je komt terecht in een groeiend bedrijf dat op heden continu in beweging is.

Bovendien werk je binnen een dynamische kmo met veel ruimte voor initiatief. Er wordt sterk in jou geïnvesteerd en je krijgt op termijn kansen om eigen projecten in handen te nemen.

Overtuigd dat jouw kwaliteiten passen binnen de functie van aankoper? Solliciteer dan snel online of bel Annick Faas van Hays Purchasing & Logistics voor meer info op 056 23 04 60 of 0478998750.

Op zoek naar een andere uitdaging binnen aankoop of logistiek? Bekijk zeker ons huidig aanbod op hays.be. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier