PROJECT ENGINEER
Jobat
Zandhoven, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor één van onze farmaceutische klanten regio Geel zijn wij op zoek naar twee project engineers. Als Project Engineer zal je verantwoordelijk worden voor verschillende projecten : Studies : van feasibility tot basic engineeringMechanische aanpassingenAutomatisatie / instrumentatie wijzigingenCombinatie van bovenstaandeDe projecten variëren in grootte van 100 000 euro tot 500 000 euro waarbij je, afhankelijk van het project, een lead of participerende rol in hebt.

Bij het uitwerken van deze projecten neem je de verschillende aspecten in acht : kwaliteit (GMP standaarden), kost, planning, veiligheid en de vooropgestelde objectieven.

Hierbij ben je zowel verantwoordelijk voor het aansturen van de project teams waarvoor je verantwoordelijk bent als ook het operationele / de uitvoering van het project zelf (mechanisch, elektrisch, automatisatie, instrumentatie).

Je hebt een Master of Bachelor in een technische discipline of gelijkaardig door ervaringJe hebt 2 tot 5 jaar ervaring als project engineer binnen de farmaceutische of chemische industrieJe spreekt vloeiend Nederlands en EngelsJe werkt graag generalistisch en je kan een goede helicopter view behoudenJe bent communicatief en een teamplayer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier