Extra of student met rijbewijs B
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
15 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een rijbewijs B of C en zoek je een job als extra of student in het weekend en / of feestdagen? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.

Onze klant zoekt medewerkers die instaan voor het plaatsen en ophalen van attracties en dit voor verschillende evenementen.

Je vertrekt vanuit het atelier naar de klant, levert de goederen en zet deze ook op indien nodig. 's Avonds ga je deze dan ook terug ophalen. Werkuren zijn flexibel.

Taken en profiel

Wij zoeken kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs B. Ben je student of op zoek naar een extra dan zijn beide opties mogelijk.

Je hebt een verzorgd voorkomen, beschikt over een goede fysieke conditie en het belangrijkste is dat onze klant op jou kan rekenen.

Aanbod

Er wordt jou een zeer leuke en afwisselende job aangeboden. Aantrekkelijk loon.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier