Winkelmedewerker Versafdeling
Jumbo Supermarkten
Niel, BE
il y a 6j

Winkelmedewerker Versafdeling in Brasschaat

Jumbo, de nieuwe supermarkt

Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit in ons DNA. Dat merk je in elke Jumbo supermarkt.

Ook in België maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker. Eind 2019 openden we hier onze eerste winkels.

En er is plaats voor nog meer Jumbo in het Belgische supermarktlandschap. Daarom zijn we op zoek naar supergemotiveerde medewerkers.

Ben jij een échte mensenhelper? Dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Jij, de nieuwe winkelmedewerker versafdeling

Je hebt al eens geproefd van de retail- of horecasector in je vorige leven. Nu heb je de smaak te pakken en ga je voluit voor je carrière als Jumbo winkelmedewerker in onze versafdelingen.

Fruit en groenten, brood en kaas, vleeswaren, keuken of beenhouwerij? Het maakt niet uit, als het maar verse lekkernijen zijn.

Die help je zelfs mee bereiden! Denk aan vlees, brood, verse spreads, pizza, maaltijden, vis Jij weet als geen ander hoe je daarvan een slaatje maakt.

Dit heb je!

 • Een diploma van lager middelbaar onderwijs
 • Beetje ervaring in retail of horeca
 • Goede smaak, vooral voor vers eten
 • Een groot hart voor onze versafdelingen
 • Veel goesting om te werken bij Jumbo
 • Je hebt misschien geen hoog diploma op zak, maar je mensenkennis is veel meer waard. Je werkt en denkt als een echte mensenhelper.

  En daar draait het bij Jumbo om. Als winkelmedewerker in onze versafdelingen ken je iedereen. En iedereen kent jou als die goedgemutste geluksbrenger die altijd klaarstaat om te helpen.

  En die grappige medewerker die graag het zonnetje in de winkel is. Dankzij jouw goede humeur keren onze klanten telkens opnieuw tevreden terug.

  Je bent ook een voorbeeld voor je collega’s. Van jouw drive krijgen ze allemaal de smaak te pakken om er helemaal voor te gaan.

  Dat maakt het samenwerken zoveel leuker. En weet je, die toffe werksfeer straalt ook af op onze klanten. Die komen met plezier winkelen.

  Je bent journalist en nieuwsanker tegelijk. Jij kent de scoops over wat leeft bij je medewerkers en klanten. Je speelt in op speciale dagen en bijzondere gebeurtenissen.

  En je houdt iedereen up-to-date met vers van de pers-nieuwtjes.

  Tot slot : je bent wie je bent. En dat vinden wij helemaal oké! Want bij Jumbo is iedereen welkom.

  Dit wil je!

 • Een boeiende baan met elke dag weer wat anders op je bord
 • Een aantrekkelijk loonpakket, dat brengt extra sneetjes brood op de plank
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, ecocheques en maaltijdcheques
 • Een uitgebreid inwerktraject en begeleiding van Jumbo
 • Persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy : van mindfulness tot business Engels
 • Een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Solliciteer nu!

  Wil je lekker, vers en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen in Brasschaat? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als winkelmedewerker versafdeling een onvergetelijke Jumbo schwung.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature