Technisch Administratief Manager
Actief Interim Kapellen
Wuustwezel, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Jobomschrijving Zoek je een uitdagende technische functie met verantwoordelijkheid? Wij zoeken een gedreven persoon die leiding neemt over het dagdagelijks bestuur van HydroTechnic.

Je stuurt techniekers en administratieve medewerkers aan en leidt het magazijnbeheer in goede banen. Je staat in voor het voorbereiden van periodieke vergaderingen, evaluatiegesprekken, opleidingen, etc.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de uitgevoerde onderhouden en interventies. Dit houdt in het opmaken van (technische) verslagen en offertes.

Je zorgt er voor dat alles tijdig gefactureerd is en kan correct handelen bij acute problemen. Je verzorgt de communicatie met klant, leverancier en onderaannemer en bent in staat om nieuwe onderhoudscontracten af te sluiten.

De kwaliteit, efficiëntie en continuïteit van de dienst wordt door jou steeds bewaakt en blijft hierdoor steeds gewaarborgd.

De volledige administratie van het onderhoudsteam ligt in jouw handen. Je hebt een gevarieerd takenpakket en heel wat verantwoordelijkheden.

Uw vlotte communicatie, nauwkeurigheid, doelgerichtheid en zelfstandig werken staan hierbij centraal. We zoeken iemand met interesse in onze technologie, iemand met logisch inzicht.

Ben jij dé spring in het veld en kijk je uit om ons team te leiden? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren! Functie-eisen Gewenst profiel Je bent een goede communicator, je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Je bent commercieel ingesteld en streeft naar resultaat. Je bent van nature een leidend, innovatief persoon. Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken.

Je bent leergierig en kijkt er naar uit om technische kennis te verwerven. Je bent oplossingsgericht en kan problemen oplossen.

Je bent een echte multitasker en werkt ordelijk en nauwkeurig. Je hebt een doorgedreven kennis van MS Office; Excel, Word en Outlook.

Je hebt enkele jaren relevante werkervaring. Arbeidsvoorwaarden Wij bieden Een voltijdse, gevarieerde functie in een 38 / 40-urenweek in een sterk groeiende en innovatieve KMO waar je zeer zelfstandig aan de slag kan.

Je krijgt hiervoor de nodige tools aangereikt : een competitief loon, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier