Projectleider
Whoohoo
Antwerpen
5 dagen geleden

Over het bedrijf

Je mag je verwachten aan een aangename werkomgeving in een sterke KMO met een no-nonsense bedrijfscultuur. Vanuit het idee dat veiligheid een zaak is voor iedereen mikt het bedrijf op een hoge normering qua veiligheid, vandaar haar VCA Petro-certificaat.

Men wil telkens langdurige relaties opbouwen met de werknemers, onderaannemers, partners en klanten.

Over de functie

Als Projectleider zal je leiding geven aan alle aspecten van projectuitvoering op het industriële vakgebied van service, onderhoud en constructie.

Je wordt verantwoordelijk voor de opvolging, de coördinatie en de uitwerking van bestelde projecten. Hiervoor beheers en bewaak je verschillende projectparameters zoals tijdsduur, budget, inzet van mensen / middelen en de kwaliteit van het eindresultaat.

Tot slot overleg je met de tekenaar, stuur je prijsaanvragen voor de verschillende onderdelen, vergelijk je deze en maak je bestellingen.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een Projectleider met volgende kenmerken :

 • Je behaalde minimaal een bachelordiploma in een technische richting of hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent resultaatgericht, punctueel, nauwkeurig en zelfstandig.
 • Je hebt een positieve ingesteldheid en kijkt ernaar uit om in een sterk groeiend dynamisch team te werken.
 • Je hebt kennis van mechanisch ontwerp met een 3D-tekenpakket.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier