TECHNIEKER ELEKTROMECHANICA ANTWERPEN
De Lijn
Antwerpen, Antwerpen, België
15 uur geleden
source : Jobat

Je maakt deel uit van het team Tractie en Elektromechanische Uitrusting die instaat voor het beheer en elektrische onderhoud van het hele tramnet binnen de zone Antwerpen.

Jouw taken bestaan uit interpretatie en analyse van storingen en defecten aan elektromechanische uitrustingen (seinen, wisselsturingen, databekabeling, elektrische installaties, etc.

 • Je zorgt voor installatiewerken en onderhoud aan bovengenoemde elektromechanische installaties en laagspanning algemeen.
 • Ook sta je in voor het bekabelen en aansluiten van stuurkasten, schema's lezen, aanpassen en opstellen en de administratieve afhandeling van de uitgevoerde werken.

  Voor deze functie zoeken we iemand die beschikt over een diploma Elektriciteit (TSO) of een diploma elektromechanica (graduaat of secundair) of je bent gelijkwaardig door ervaring in elektriciteit.

  Schoolverlaters komen ook in aanmerking! Je hebt een basiskennis elektriciteit en een goede kennis van de verschillende types van elektrische installaties en aardsystemen.

  Ook heb je een basiskennis AREI, telefonie, geprogrammeerde sturingen en databekabelingen. Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Je werkt op een veilige manier en staat open voor nieuwe technieken. Als laatste ben je in het bezit van een rijbewijs B, spreek je goed Nederlands en ben je bereid om wachtdiensten te doen.

  Naast een aanlokkelijk salarispakket, ontvang je nog tal van andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis woonwerkverkeer met het openbaar vervoer en extra verlofdagen.

  Ook krijg je de kans jezelf te ontwikkelen middels interne bijscholing en opleiding. Maar bovenal biedt De Lijn jou de mogelijkheid om zowel persoonlijk als professioneel mee te groeien met een groot en stabiel bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier