Mobiele medewerker
Select
Gent
2 dagen geleden
source : Student.be

Voor een bedrijf in Aalter zijn we op zoek naar een medewerker met kennis van technische gereedschappen (M / V) van 14 / 1 tot eind februari (student / schoolverlater / tijdelijke opdracht)Functieomschrijving Bij het begin van het nieuwe jaar dienen alle gereedschappen op de werven opnieuw gekeurd te worden.

Daarnaast wordt er ook een nieuw stockbeheer programma geimplementeerd waardoor gereedschappen gelabeld dienen te worden.

Je zal ter versterking werken van de magazijniers en meegaan met hen naar de werven in Oost en West Vlaanderen. Je verzamelt aan de hand van lijsten de nodige gereedschappen op de werf Je voorziet het nieuwe label op de gereedschappen (Boormachines, lastoestellen, slijpmachines, stroppen om materiaal te heffen enz) Je markeert op de lijsten welke gereedschappen welk label gekregen hebben.

Je scant de toegekende barcodes in Je overloopt de administratie op het einde van de dag met de magazijniers die het op hun beurt verder zullen verwerken

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier