Business developer
Accent
Machelen, BE
6 uur geleden

Onze klant is een bekende speler op Brucargo.Ze hebben jaren ervaring en hebben klanten over heel de wereld. Zebieden oplossingen op vlak van Air Sea Road en hebben een eigenmagazijn.

Het is een vlakke structuur en er heerst een collegialesfeer.

Functiebeschrijving

Taken : Als hunter leg jij proactief contacten met potenti le klanten. metals doel het genereren van nieuwe airfreight business.

Hetonderhandelen van tarieven en uitwerken van offertes. Het opvolgenvan RFQ's en tender requests. Het behalen van de maandelijkse salestargets.

Op zoek gaan naar relevante netwerkactiviteiten endeelnemen. Intern samenwerken met uw collega's op de commerci leafdeling. Communiceren overtendensen.

Functie-eisen

Denkenin opportuniteiten. Gedreven om resultaat te behalen. Jecommuniceert vlot in het Nederlands Frans en Engels . Je werktproactief en autonoom maar bent ook een echte teamspeler.

Je hebtervaring binnen de luchtvrachtsector.

Arbeidsvoorwaarden

Eengroeiende onderneming met een vlakke structuur. Een salaris aan dehand van uw ervaring; Groeimogelijkheden optermijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier