INTERNATIONAAL MARKTVERANTWOORDELIJKE -
Argon selectie
8790 Waregem
5 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Als Internationaal Marktverantwoordelijke beheert u de actuele klanten en agenten (sommige EU-retailers en discounters, groothandels, air-

road- en shipcatering, food-on-the-go-ketens) in voornamelijk Duitstalige landen. Later kunnen hier landen aan toegevoegd worden. d

U hebt actieve antennes voor marketing en productmanagement in de voedingssector, waarmee u nieuwe tendensen op de markt aanvoelt en doorgeeft aan onze dienst product ontwikkeling.

Het doel is uiteraard om een merkelijke grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren bij bestaande en nieuwe contacten.

Dit kan enkel door de opbouw van lange termijnrelaties. 80% van uw functie zijn commerci le taken, 20% is eerder intern overleg, proefsessies, doornemen en bijsturen van projecten, studies, etc.

samen met de commercieel directeur.

De verkoop betreft uiteenlopende werelden : eigen merk of private labels. Vandaar dat een goed inzicht in de structuur van het betreffende retail landschap een must is.

Daarnaast bent u ook ge nteresseerd in digitale optimalisering, en u geeft dan ook graag uw idee n weer in verband met onze website, brochures, Facebook-pagina, ...

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : -U heeft een diploma op universitair niveau (Economie, Handelswetenschappen) of gelijkwaardig door ervaring.

 • U bent een entrepreneur : een georganiseerde doener. U bent owner van en verantwoordelijke voor het doorduwen van eigen projecten van A tot Z.
 • Commercieel, diplomatisch, kort gedraaid, intelligent en effici nt zijn karaktereigenschappen die u bij uzelf herkent.
 • Ervaring in de voeding en / of distributie is een pluspunt.
 • U bent wiskundig en economische aangelegd (valutas, planning, kostprijs- en marge gevoelig).
 • U spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans, Engels en Duits. Andere talen zijn een voordeel.Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed
 • AANBOD

  Aanbod : U komt terecht in een snelgroeiende onderneming met culinaire topproducten bestemd voor export over de ganse wereld.

  Het familiale karakter van het bedrijf waarborgt een cultuur waarbij samenhorigheid, eerlijkheid en wederzijds respect hoog in het vaandel staan.

  Door de betrokkenheid van de zaakvoerders kan er snel geschakeld worden in geval van opportuniteiten. U kan een uitstekend salaris pakket verwachten.Loon : Maandloon

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier