HR Startfunctie: Junior Payroll Officer
Renewi
Lommel, NL
3 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij (bijna) klaar met je studie en wil je opgeleid worden tot een volwaardig Payroll Medewerker waarbij je samen met je collega's verantwoordelijk wordt voor een juiste en tijdige betaling van onze 4.

000 Nederlandse collega’s? Lees dan snel verder!

Voor onze afdeling HR Services gevestigd te Lommel, België, is Renewi op zoek naar een :

HR Startfunctie : Junior Payroll Officer (32 uur tot 40 uur per week)

Misschien wel de belangrijkste baan binnen Renewi; dankzij jou en jouw collega's worden de salarissen van de 4.000 Nederlandse collega’s perfect verwerkt en tijdig betaald! Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de HR-

en / of salarisadministratie. Je weet de werkzaamheden intern af te stemmen met jouw collega’s binnen de afdeling HR Services en ondersteunt HR collega’s, leidinggevenden en medewerkers die op de diverse vestigingen van Renewi werkzaam zijn.

Hoe zorg jij dat de salarisadministratie op rolletjes loopt?

 • Je voert alle taken die verband houden met de salarisverwerking correct en tijdig uit en voert deze door in het HR systeem.
 • Je genereert en controleert documenten ten behoeve van de financiële administratie.
 • Je controleert je eigen werk en ook dat van collega’s volgens het 4 ogen principe en draagt bij aan de uitvoering van key controls.
 • Je bent vraagbaak voor medewerkers, leidinggevenden en HR collega’s en geeft advies met betrekking tot alle aspecten van de verloning.
 • Je bewaakt de juiste toepassing van CAO / interne regelingen en HRM-procedures en voert deze uit.
 • Jouw profiel

  Team Payroll NL : Waar kom je terecht?

  De afdeling HR Services maakt onderdeel uit van het Shared Service Center in Lommel en met 30 collega's verzorgt zij de gehele personeels-

  en salarisadministratie voor ca 6000 medewerkers in België en Nederland. Jij komt terecht in het team Payroll dat samen met 10 collega’s verantwoordelijk is voor de salarisadministratie voor ca 4000 medewerkers die werkzaam zijn binnen Renewi bedrijven in Nederland.

  De werkomgeving is hectisch en uitdagend. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

  Samen met jouw collega’s help jij mee aan onze missie : marktleider zijn op het gebied van waste-to-product. We willen marktleider blijven en daar hebben we ook jouw talent bij nodig!

  Wat neem je als toekomstig collega Officer Payroll mee?

 • Een gestructureerde en analytische werkwijze.
 • Kennis van de Nederlandse wetgeving en payroll systematiek is een pré maar geen vereiste.
 • Leergierigheid : je wil alles leren en weten over de HR administratieve werkzaamheden en payroll.
 • Daarnaast

 • Ben jij net klaar met een relevante Bachelor studie en heb je zin om al het geleerde bij ons in de praktijk te brengen.
 • Doe je graag ervaring op met geautomatiseerde (personeels)informatiesystemen (bij voorkeur ADP Workforce);
 • Woon je op een goed bereisbare afstand van Lommel en kun je reizen met een auto.
 • Maar bovenal ben je een positieve persoonlijkheid die zin heeft om samen met een leuk, jong team collega’s de schouders eronder te zetten om een mooie klus te klaren!
 • Hoe maken wij jou blij?

  Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden is dat we jou gaan klaarstomen voor het payroll vak! We gaan je opleiden tot een volwaardig payroll medewerker.

  Dit gaan we intern doen maar ook met de benodigde vakopleidingen. En ditalles in een organisatie die volop in beweging is en waar veel gebeurt.

  We geven je veel ruimte en vrijheid, maar uiteraard word je ook begeleid zodat je jezelf in korte tijd nog verder kunt ontwikkelen en verdiepen.

  Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en kent een werksfeer die het beste is te omschrijven als open, hands-on en informeel.

  Wie zijn wij?

  Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Dat is waar Renewi als beursgenoteerd en leidend waste-to-productbedrijf, met ruim 8.

  000 medewerkers, elke dag aan werkt. Met een jaaromzet van een kleine 2 miljard en een groot netwerk in de Benelux met bijna 200 vestigingen (hoofdkantoor in de UK), verspreid over negen landen in Europa en Noord-

  Amerika, zijn we altijd dicht bij onze klanten. We bieden daarbij oplossingen voor een aantal van de belangrijkste milieuvraagstukken van vandaag : het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het leveren van recyclingoplossingen om onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen te voorkomen.

  Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Met onze jarenlange kennis, ervaring en brede aanbod aan diensten, bieden we voor ieder afvalvraagstuk een duurzame, pragmatische oplossing.

  We recyclen afval met gebruik van de nieuwste technologie weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

  Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

  Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

  Wist je dat

 • Wij jaarlijks een CO2-reductie realiseren die vergelijkbaar is met de uitstoot die Amsterdam in twee maanden tijd produceert?
 • Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?
 • Heb jij zin om ons team te komen versterken?

  Reageer dan door je CV en motivatie te uploaden via onderstaande solliciteerbutton. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring aansluit bij deze functie.

  We willen zien wie jij bent, waar jouw kracht ligt én waarom je graag bij ons komt werken.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier