Kandidaat-notaris met het oog op associatie
Notaris
Lommel, Belgium
3 uur geleden

Functieomschrijving :

Ons kantoor heeft naast het traditionele vastgoedwerk ook een grote praktijk in ondernemingsrecht en familiaal vermogensrecht.

Gelet op de continue groei kunnen we een derde notaris-vennoot goed gebruiken.

Tijdens een inloopperiode behandel je diverse dossiers (en krijg je desgevallend de gelegenheid om je in te werken in domeinen waar je minder vertrouwd mee zou zijn) en zal je cliënten ontvangen, dit alles met het oog op een associatie.

Werkomgeving :

Notariskantoor Flemings & Jansen is een groeiend notariskantoor in Lommel en brengt kwaliteit op maat voor haar klanten.

Samen met ons bekwame team begeleiden we (Ruud Jansen en Jean Flemings) onze klanten met kwalitatief en doordacht notarieel advies op de schakelmomenten in het leven van deze klanten.

Als groeiend kantoor zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste professionals om met elkaar sterke, kwalitatieve en nauwkeurige juridische dossiers samen te stellen.

Wij vragen :

 • kandidaat-notaris met de ambitie om op korte termijn te associëren in een intellectueel stimulerende omgeving
 • vakkennis, stressbestendigheid, zelfstandigheid en zelfvertrouwen
 • gevoel voor taal en voor een gestructureerde lay-out van akten en nota’s
 • gezond verstand, mensenkennis en relativeringsvermogen
 • Wij bieden :

  De mogelijkheid om de derde volwaardige associé te worden in ons kantoor indien het proces naar wederzijdse appreciatie goed verloopt.

  Heeft onze vacature je interesse gewekt?

  Mail dan graag je gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae en een kopie van je einddiploma naar jobs fjnot.be

  En bezoek zeker ook onze website www.fjnot.be

  Het is erg belangrijk om het op persoonlijk gebied met mekaar te kunnen vinden; dat geldt voor alle medewerkers maar in het bijzonder voor een toekomstige associé.

  Dit komen we pas te weten na één of meer gesprekken (en evt. een goed glas wijn of dergelijke).

  Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv : contacteren voor een nieuwe job).

  Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door info privanot.

  be te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.’

  Afdrukken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier