Software engineer (M/V)
Over Ago
Harelbeke
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Samen met het IT-team werk je mee aan de verdere implementatie en verbetering van Microsoft Dynamics AX binnen de groep.

Je ondersteunt daarnaast ook de verschillende gelieerde programma's in een Microsoft ontwikkelingsomgeving (ASP.net, C#, SQL server, etc.).

Eens ingewerkt draag je een brede verantwoordelijkheid voor een aantal domeinen. Dit betreft zowel functionele analyse, implementatie en / of wijzigingen, testing en documentatie als nazorg.

Vereisten

 • Naast een hogere en relevante opleiding (min bachelor) heb je bij voorkeur al enige relevante ervaring maar ook schoolverlaters komen in aanmerking.
 • Kennis van de Microsoft ontwikkelomgeving (C#, ASP.net, SQL-server) en / of Dynamics AX is een sterke troef. Eventuele kennis van MS BizTalk, SSRS, XML of XSLT, SQL server is een bijkomend pluspunt.
 • Je bent nauwkeurig, analytisch, leert processen uitwerken en stroomlijnen en een kritische procesevaluatie maken.
 • Je bent een teamspeler en goede communicator. Je bent flexibel, zowel in denken als in doen. Een goede meertaligheid (N, F, E) is gewenst.
 • Aanbod

  Voor deze functie bieden we een boeiende werkomgeving in een financiaal gezond en sterk groeiend bedrijf en een marktconform pakket.

  We investeren alvast in de nodige opleiding om je kennis op niveau te brengen en bieden mogelijkheden om je op termijn verder te ontwikkelen.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT Gent IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier