MEDEWERKER KREDIETEN
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

Als klantenadviseur ben jij binnen het team verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenportefeuille die voornamelijk zal bestaan uit particulieren uit de regio Noord-

Antwerpen. Je zal klanten en prospecten benaderen en afspraken met hen inplannen op kantoor. Tijdens deze afspraken verleen je advies inzake consumentenkredieten, hypothecaire kredieren, leningen op afbetaling , Je maakt een analyse van de noden van de klant en kan een professionele en volledige uitleg geven over de gevraagde financiële producten met aandacht voor risico's en rendement.

Ten slotte draag je actief bij aan de groei van het kantoor door een volledige intake te doen van je klant en zodanig ook opportuniteiten te spotten voor je collega's van verzekeringen en beleggingen.

Je komt in aanmerking voor deze vacature wanneer je minstens een eerste relevante bankervaring achter de rug hebt, idealiter in het voeren van adviesgesprekken in kredietverstrekking en hier dus ook reeds de nodige attesten voor hebt behaald.

Daarnaast ben je iemand die klanten op hun gemak weet te stellen en op een professionele en correcte manier tot verkoop weet te komen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier