heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene
Synergie s.r.o.
Wingene
6 dagen geleden

U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken.

U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner.

Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke.

 • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.
 • Profiel :

  U hebt reeds ervaring als heftruckchauffeur in het laden van vrachtwagens.

  U hebt voldoende inzicht en zin voor verantwoordelijkheid om de complexe pakken optimaal te plaatsen op de vrachtwagen.

  Functiegebonden gedragscompetenties :

 • Ruimtelijk inzicht
 • Verantwoord rijgedrag door defensief te rijden en zich te houden aan de snelheidsbeperkingen, de veiligheidsvoorschriften etc.
 • Respect voor het materiaal; door opmerkzaam te zijn voor preventieve en cyclische onderhoudsbeurten
 • Kunnen overleggen met collega's, externe vrachtwagenbestuurders en verantwoordelijken om zo een vlotte afhandeling en de beoogde kwaliteit te garanderen / bewaren
 • Alle richtlijnen over veiligheid, netheid en milieu respecteren en steeds op alle plaatsen in het bedrijf toepassen. Steeds risicovolle situaties vermijden
 • Aanbod :

  Voor deze vacature bieden wij je een boeiende en gevarieerde job in een dynamisch bedrijf in volle expansie met daaraan gekoppeld een competitief loon.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier