Claims Handler Automotive
Aon
Diegem, Belgium
11 dagen geleden

Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend human capital. De groep telt 69 000 personen in meer dan 120 landen.

Aon telt meer dan 370 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Luxemburg.

Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur.

Bent u op zoek naar een bruisende loopbaan vol afwisseling? Wij staan klaar om u te helpen carrière te maken in de verzekeringswereld! Voor onze klanten is risicobeheer van essentieel belang om de voortzetting van hun activiteiten te verzekeren .

Voor u is dit een unieke kans om uw ervaring en uw zoektocht naar uitdagingen te verwezenlijken.

Functie

Als schadebeheerder bent u verantwoordelijk voor een optimale afhandeling van de schadedossiers van uw klanten en bent u de referentiepersoon in geval van problemen en klachten.

 • U analyseert de schadedossiers grondig; u negotieert met klanten, tegengestelde partijen, verzekeraars, experts en advocaten;
 • en u werkt telkens een goede en efficiënte oplossing uit, rekening houdend met de beperkte termijn. U behandelt elk dossier van A tot Z : van het openen van het dossier, opvolging, betaling, tot het afsluiten en klassement.

  U neemt ook de behandeling van de agenda en de post ter harte. U maakt schadestatistieken op en interpreteert deze in samenwerking met uw collega's.

  Profiel

 • Je kan een eerste ervaring van 2 - 3 jaar in een schadedienst voorleggen
 • Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een goede kennis van het Engels en het Frans
 • Je hebt een grondige kennis van MS Office (vooral Word en Excel).
 • Je werkt steeds klantgericht en je kan goed samenwerken in teamverband
 • Je bent georganiseerd en je kan goed prioriteiten stellen
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier