medewerker verkoop 18u/week in een opkomende retailer in binnenhuisdecoratie
Randstad
Westerlo, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten.

Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach.Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment.

Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen.

Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

qualification

  • Werkzaam op alle afdelingen in de winkel (kassa, klantenservice, gordijnen, tapijt etc.);Zorgdragen voor een optimale dienstverlening naar de klant;
  • Tussendoor ben je bezig met het winkelbeeld op orde te houden;En natuurlijk hoort er ook een stukje basisadministratie bij, zo houden we het overzicht.

  • Dit verwachten we van jouPassie voor verkoop en affiniteit met woninginrichting;Ten minste een middelbare diploma, met voorkeur richting detailhandel;
  • Winkelervaring in een klantgerichte omgeving is een pluspuntEnthousiast, hands-on mentaliteit en resultaatgericht;Goede communicatieve vaardigheden en rekenvaardig (berekenen van vb tapijt ea)Fysiek in staat om zwaardere werkzaamheden te kunnen verrichten;
  • aangename sfeer en mooie verloning

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier