OpenEdge Developer
Experis
Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

OpenEdge Developer (M / V)Introductie ExperisExperis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup - een wereldleider in arbeidsbureaus voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche.

Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals.

Daarom wendt meer dan 80% van de Global Fortune 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt.VacatureJe maakt deel uit van het development team dat bestaat uit ontwikkelaars, analisten en business analisten.

Zij staan in voor de ontwikkeling van DIMASYS ERP en DIM SPORTS. Je analyseert en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten, brengt verbeteringen aan en geeft ondersteuning.

Ook testen en documenteren behoort tot je takenpakket.De backoffice toepassingen van onze klant zijn gebouwd op Progress OpenEdge technologie, gekend om zijn stabiele database.

Gezien de oplossingen die Infomat aanbiedt ook online toegankelijk zijn denk maar aan e-commerce, het raadplegen van sportuitslagen of het beheer van leden van een club hebben ze een front-end gebaseerd op A.

Net technologie.Ben jij de Progress OpenEdge analist / programmeur die hun toepassingen mee naar de toekomst stuwt, reageer dan snel!Je werkt zowel voor klanten als op investeringsprojecten en dit steeds vanuit onze klant zijn hoofdkantoor in Wilrijk.

Dankzij het jonge en dynamische karakter van hun team is er veel ruimte om door te groeien naargelang je ambities en vaardigheden.

LocatieWilrijkVereistenje bent een ambitieuze IT-er met minimum drie jaar werkervaring, die op termijn wil doorgroeienminimum 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van software is een vereistespecifieke ervaring met Progress OpenEdge is een mustkennis van ERP is een meerwaardeje bent een teamplayertweetaligheid NL / FR is een troefje geeft blijk van efficiëntie bij het uitwerken van projectenje bent verantwoordelijk, flexibel en je hebt zin voor initiatiefje bent communicatief en wil meewerken aan functionele analysesAanbodOnze kan je een boeiende job bieden in een dynamisch IT-bedrijf met een directe en open communicatiecultuur.

Een aangenaam werkklimaat helpt je immers je ambities waar te maken. Bovenop een marktconform salaris met bijkomende voordelen, wordt jou een laptop, een smartphone en een firmawagen ter beschikking gesteld.

ContactAls je meer wilt weten, neem dan contact op met Jens De Beule via e-mail (jens.debeule experis.be) of telefonisch (+32 3 221 17 08).Type : PermCategory : IT

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier