Commercieel vertegenwoordiger
Woningen Compere
4360 Oreye, BE
3 dagen geleden

HET GEBRUIK VAN COOKIES

NL BEREKENDE MODELLEN WONINGEN COMPERE KIJKWONINGEN & CONTACT LASTENBOEK INVESTEERDERS BOUWPROMOTOREN HUMAN RESOURCES

JOB DETAIL Gratis nummer Contenu

U heeft ervaring in de verkoop en / of de bouwwereld / Enthousiast, onderne mend en flexibel, u houdt van uitdagingen en werkt resultaatgericht / U beschikt over een eigen voertuig / U beschikt over uitstekende communica tieve vaardigheden.

Functieomschrijving

Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille / Om uw doelen te bereiken zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Aanbod

Een omvangrijke lijst van potentiële klanten die onze catalogus ontvangen hebben, die bouwprojecten hebben en over een bouwgrond beschikken in uw regio / een klantenbestand dat continu wordt uitgebreid door veelvuldige publiciteitscampagnes / een aantrekkelijk inkomen op zelfstandige basis / een aangename werkomgeving in een ambitieus en groeiend bedrijf / de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

Bedrijfsprofiel

lnteresse? Stuur uw CV naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier