CONNECT-ICT - Frontend Developer
Connect-ICT
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie We zijn op zoek naar een Frontend developer met minstens 2 jaar ervaring Je kan zelfstandig werken Je kan snel de standaarden en afspraken overnemen en je houdt je er ook aan Wireframing / PSD concept omvormen tot de realiteit .

 • Profiel Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken : HTML CSS JavaScript (AngularJS, Nodejs, ReactJS) UML JQuery Unit en acceptatietesten Wij bieden jou Een competitief salarispakket met extra legale voordelen Firmawagen met tankkaart Hospitalisatieverzekering / Groepsverzekering Doorgroeimogelijkheden met een persoonlijke begeleiding door ervaren IT professional die zelf 20 jaar als IT professional aan de slag was Ruim aanbod van cursussen en certificeringen Diverse werkomgevingen waar je met de nieuwste technologieën in aanraking zult komen Leuke meet-ups met andere ICT'ers om kennis op te doen en kennis te delen Een superplek tussen IT professionals! Come and talk to us !
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier