Process Engineer
vind!
Wielsbeke, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van productieprocessen en installaties.

Je formuleert binnen jouw afdeling procesverbeteringen die je volledig uitwerkt. Je bent de rechterhand van de productiemanager en bouwt samen aan slimmere en efficiëntere machines en processen.

Je neemt de leiding in het aangeven, uitwerken en uitvoeren van verbeteringsprojecten om de kwaliteit te verbeteren, grondstofkosten te optimaliseren en de beschikbaarheid van de installaties te verbeteren.

Je zal analyses en processen uitvoeren volgens de gekende problem solving technieken (RCA, PDCA, pareto, ..). Je stelt hieruit bepaalde verbetervoorstellen voor en je werkt implementatieplannen uit.

Binnen de procesoptimalisatie focus je sterk op datamining en machine learning, op zowel klassieke databases als voor big data toepassingen.

Je ontwikkelt modellen om niet enkel het verleden te analyseren, ook om het heden en de toekomst te verbeteren door predictieve analyses.

Je zet de outcome van je analyse om in concrete verbeteracties en neemt hiervoor de lead in verbeterteams met stakeholders uit verschillende afdelingen.

Je bent in feite de specialist van de productieprocessen en de consultant van de operationele lijn om de basis van analytisch bepaalde root causes optimalisaties door te voeren.

Je bent de coach van de afdeling voor data analyse, problem solving en reporting. Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Je hebt een uitgesproken interesse in productieomgeving, analysetechnieken en processen.

Je hebt ervaring in statistische procescontrole en een passie voor dataprocessing en datamining. Ervaring met big data is een plus.

Je bent een gemotiveerd en dynamisch ingenieur, op zoek naar een hoogtechnologische omgeving. Je bent innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.

Je communiceert vlot met zowel interne klanten als externe partners. Je bent Burgerlijk of handelsingenieur. Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

Onze klant is een sterk groeibedrijf, internationaal actief en financieel gezond dat gedragen wordt door een team van collega's die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Je kan rekenen op doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod. Naast panelen op houtbasis, sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten produceert onze klant laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de bedrijfscultuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier