Ingenieur coördinatie Onderhoud Tram Ingenieur coördinatie Onderhoud Tram 22-mei-2021
De Lijn
Mechelen, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job. Samen met 7.

500 collega’s maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit in Vlaanderen is voor iedereen belangrijk.

Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

We zijn een organisatie in beweging, die vooruitkijkt en innoveert. We zijn continu op zoek naar slimme, veilige en duurzame oplossingen voor elke mobiliteitsvraag.

We hebben jou als coördinator onderhoud nodig om de optimale beschikbaarheid van onze trams te garanderen. Samen werken aan de mobiliteit in Vlaanderen : aan de slag als coördinator Onderhoud Tram Functie Als coördinator heb je een cruciale rol doorheen het ganse traject dat een voertuig aflegt.

Bij de aankoop van nieuwe voertuigen, lever jij met jouw expertise de nodige input voor het opstellen van het technisch gedeelte van de bestekken en help je op dat vlak de offertes mee beoordelen.

Van bij de start van het productieproces leer je het voertuig kennen, door deel te nemen aan vergaderingen met de constructeurs en ter plaatse de werken mee te volgen.

Bij de indienstname ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van de waarborgen en detecteer je eventueel systematisch terugkerende problemen.

Je maakt werkinstructies en onderhoudsschema’s op en stelt deze ter beschikking van de servicezones. We streven zo naar een gestandaardiseerd onderhoud voor alle types tram.

Je hebt ook een coördinerende en actieve rol in het detecteren van de opleidingsnoden en werkt opleidingsplannen uit die gegeven worden door zowel de constructeurs, externe partners als interne opleiders.

Naast jouw hoofddoel om het onderhoud van de trams te standaardiseren en optimaliseren, werk je ook ad hoc aan andere projecten.

Jouw expertise wordt aangewend voor de opmaak van technische bestekken voor werkplaatsinrichtingen of van nieuwe voertuig gerelateerde werkmiddelen.

Je gaat op zoek naar alternatieve onderhoudsproducten of werkt mee aan het opzetten en beheren van het ERP systeem. Je doet dit alles niet alleen.

Je komt terecht in een team van gedreven experten en wordt ondersteund door het hoofd van het expertisecentrum Onderhoud & Elektromechanica.

Profiel In je job als coördinator is communicatie belangrijk, zowel intern als extern. Je hebt regelmatig contact met je directe collega’s en overlegt met de servicezones over de onderhoudsstrategie en -planning.

Je bent de verbindingspersoon tussen de dienst Service, die instaat voor het onderhoud van de voertuigen, en de dienst Beheer & Innovatie, die instaat voor de aankoop van nieuwe voertuigen.

Je bouwt een professioneel netwerk uit met de constructeurs en leveranciers en neemt deel aan vergaderingen tijdens het productieproces en de waarborgperiode.

Je bent een deskundige die een grote hoeveelheid complexe informatie leesbaar en vatbaar kan maken voor alle betrokken partijen en nauwkeurig en kostenbewust tewerk gaat.

Je werkt zelfstandig en autonoom en stelt alles in het werk om de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Je bezit een goede dosis overtuigingskracht en levert tijdig en kwalitatief werk af.

Daarenboven heb je een goede kennis van de office pakketten. Je hebt een masterdiploma of je kennisniveau is gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring met tram- of treinvoertuigen is een must. Werken bij De Lijn Samenwerken is een van onze belangrijkste pijlers binnen De Lijn : samen met zo’n 7.

500 medewerkers brengen we Vlaanderen in beweging. Binnen jouw job kan dit plaats- en tijdsonafhankelijk. Je kunt je werkzaamheden flexibel indelen en krijgt de kans om echt in de materie te duiken.

Zo evolueer jij tot expert in jouw vakgebied en kun je jouw kennis overdragen aan collega’s. Samen zijn we een voortrekker in de transitie naar duurzame mobiliteit in Vlaanderen.

Hiermee zetten we jou in beweging Een aantrekkelijk maandsalaris, in verhouding tot je diploma, ervaring en competenties Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eindejaarspremie, pensioenplan, hospitalisatieverzekering en nog veel meer We bieden je de mogelijkheid om je kennis te verdiepen en hebben aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling Je groeit professioneel mee met een bedrijf dat een belangrijke partner is in het maatschappelijk mobiliteitsdebat

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier