Onderhoudstechnieker
Accent
Izegem, BE
2 dagen geleden

Groep Danis is een familiaal bedrijf datstreeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij,kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbiedenvan innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor deverschillende belanghebbenden.http : / / www.danis.be

Functiebeschrijving

Hetcuratief en preventief onderhoud van onze machines en installatiesin onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, hetoplossen van problemen en het aanpassen van de machines.

Decontinue verbetering van het productie- en onderhoudsproces. Hetmaken van mechanische constructies enprojecten.

Functie-eisen

Jebent een gemotiveerd en leergierig persoon en beschikt over denodige flexibiliteit. Je hebt een A3 diploma in een technischerichting.

Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit en zin voor ordeen netheid. Ervaring met als onderhoudstechnieker is een voordeel.

Je kan goed zelfstandig werken. Zowel Nederlandstalige alsFranstalige kandidaten kunnen in aanmerkingkomen.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden jou een job in een onderneming waar een leuke en open sfeerde meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investerenwij in jouw ontwikkeling.

Bovendien zijn we een snelgroeiendebedrijfsgroep , waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe eninteressante uitdagingen aan te gaan.

Je krijgt een competitiefsalarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier