Hoofd Technische Dienst
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 uur geleden

Over de functie

In jouw rol als organisator ben jij een belangrijke schakel in het organiseren, plannen en opvolgen van zowel preventieve als onverwachte onderhoudswerkzaamheden.

Je werkt onderhoudsprocedures uit en volgt deze op, waarop je de operatoren informeert en aanmoedigt om systematisch het dagdagelijkse onderhoud uit te voeren.

Met jouw technische achtergrond, ga jij aan zowel CNC-gestuurde als niet CNC-gestuurde machines storingen oplossen. Als hoofd van de technische dienst ga je voor alle onderhoudswerken offertes voor onderdelen en extern onderhoud aanvragen en opvolgen.

Als opvolging rapporteer je over alle uitgevoerde onderhouds- en reparatiewerken.

Functie eisen

Als Hoofd Technische Dienst beschik je over volgende eigenschappen :

 • Een bachelor in een technische richting
 • Enkele jaren ervaring als technieker
 • Een sterke organisator met een oplossingsgerichte mentaliteit
 • Je wil tijd investeren om zowel het product en proces te beheersen en te verbeteren
 • Over het bedrijf

  Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten.

  Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten.

  Zij bieden jou naast opleidingen, een loon met extra legale voordelen dat overeenstemt met je ervaringen en vaardigheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier