Magazijnmedewerker - vaste nacht (m/v)
Konvert Interim St-Amandsberg Logistics
Wondelgem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een metaal bedrijf regio Gent / Wondelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijnier (nachtploeg). Jouw taken : - Je staat in voor het laden en lossen van binnenkomende goederen en je plaatst ze meteen op de juiste locaties.

 • Je helpt orders klaarmaken en vrachtwagens laden. - Kortom je draagt je steentje bij in het logistieke gebeuren. - Optioneel help je mee in de productie (zagen, lassen, knippen en plooien).
 • Aanbod

  Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren. Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken.

  Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en de pakketten, partijen, ... samenstellen. Opvolgdocumenten van orders invullen en een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken.

  Herconditioneren en eenvoudige assemblages uitvoeren, beschadigde producten opnieuw gelijkvormig maken, .... Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen.

  Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Goederen in opslagzones plaatsen. De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)

 • Na geslaagde interim periode kans op vast contract. - Het startloon bedraagt 14,8749€ / uur, aangevuld met een nachtpremie - Verder heb je ook recht op maaltijdcheques ter waarde van 6€ per gewerkte dag.
 • Vereiste kwalificaties

  Jouw profiel : - Je bent gemotiveerd en wil vooral werken. - Je voelt je goed als je je werk op een zelfstandige manier kan doen en je vindt het niet erg om in een grote hal te werken waar je collega's niet altijd dadelijk in je buurt zijn.

 • Een rijbewijs CE, attest rolbrug of heftruck is een extra troef maar niet noodzakelijk. - Verder is het een extra troef als je een opleiding hebt gehad in metaal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier