VLOERDER
Accent
Oostkamp, BE
6 dagen geleden

Deze firma gelegen te Oostkamp neemt zowel binnen- als buitenvloeren voor zijn rekening. Nieuwbouwprojecten afgewisseld door renovatiewerkzaamheden.

Functiebeschrijving

Als vloerder voor deze firma gelegen te Oostkamp ga je zelfstandig aan de slag. Je krijgt te maken met het vloeren van nieuwbouwprojecten binnenshuis, maar ook de aanleg van terrassen en opritten komt eraan te pas.

Naast de nieuwbouwwerken staan er geregeld ook renovatieopdrachten op de planning waarbij je vloeren zal uitbreken en herstellen waar nodig.

Functie-eisen

Je kan de nodige ervaring voorleggen als vloerder, dit zowel in mortel als in lijm. Je bent gepassioneerd in je job en hebt geen probleem om volledig zelfstandig aan de slag te gaan.

Je bent nauwkeurig in je job en netheid is voor jou belangrijk.Aangezien je over een rijbewijs B beschikt ben je in de mogelijkheid je vlot te verplaatsen tot het depot in Oostkamp.

Arbeidsvoorwaarden

Klein maar fijn! Zo kan je het team waarin jij terecht zal komen omschrijven. De zaakvoerder en zijn vaste medewerker werken al jaren samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld.

Je kan dus rekenen op een losse, maar gedreven werksfeer."open communicatie" en "geven en nemen" zijn woorden die kunnen vallen tijdens je sollicitatiegesprek bij deze firma.

Je opstart binnen deze firma zou 1 einddoel hebben; een vast contract en daarbij ook een vaste toevoeging aan het kleine, maar fijne team van deze firma.

Niet onbelangrijk; je bent ingeschreven als vloerder onder de bouwsector en kan rekenen op een marktconform loon, getrouwheidspremie en weerverletzegels!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier