Beton gieten - geen ervaring vereist (M/V)
Over Ago
Beselare
13 dagen geleden
source : Over Ago

Functieomschrijving

Voor een firma in volle groei regio Zonnebeke zijn wij dringend op zoek naar iemand om betonvloeren te gieten. Met een rakel en een lat zorg je voor een effen vloer.

Er wordt geen ervaring vereist.

Vereisten

Je hebt een achtergrond in de bouw : hetzij een opleiding, hetzij ervaring. Je bent bereid om om 5u 's morgens te starten.

Er wordt 9u gewerkt op de werf. Zwaar werk is geen probleem voor jou. Je bent gemotiveerd en kunt goed in team werken. Je spreekt Nederlands, Frans of Engels.

Het is mogelijk om je zelfstandig te verplaatsen naar de koer in Zonnebeke. Je hebt een VCA attest, 5 jaar ervaring in de bouw of bent bereid dit attest via AGO te behalen.

Talen

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Je hebt een goede kennis van het Frans
 • Aanbod

  Je komt terecht in een firma waar alles kan worden aangeleerd. Na een periode van een jaar krijg je een mooie loonsverhoging.

  Snelle opstart! Na positieve evaluatie krijg je een vast contract.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Ieper Construct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier