schoonmaker (m/v) - op verplaatsing regio eeklo - 25u - optie vast
Randstad
Eeklo, Oost-Vlaanderen
1 uur geleden

job description

Heb je graag dat alles net ligt en de ruimte proper is? Heb je een poetskriebel en wil je kantoren gelukkig maken met een nette werkplek?

Lees dan snel verder!We zoeken namelijk een schoonmaker (m / v) die in verschillende bedrijven en kantoren wil poetsen. Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in banken en dit in de regio groot - Eeklo.

Een rijbewijs en eigen vervoer is dus een must! Je werkt elke week van dinsdag tot vrijdag in daguren en om de twee op maandag.

Je bent elk weekend thuis!

qualification

 • Je hebt ervaring met kuisproducten- Je kan Nederlands- Je bent klantvriendelijk- Je hebt oog voor detail - Je werkt door en onderneemt actie - loon volgens ervaring : tussen 11 en 13,50 euro - woon-werkverkeer vergoeding voor de gereden km's - Optie vast - Variatie in werk - Elk weekend thuis
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier