Infrastructure / Managed Engineer (M/V/X)
Over Ago
Kortrijk
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als System Engineer zorg je voor de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van de ICT-infrastructuurprojecten bij klanten.

Daarnaast word je ingezet om incidenten en / of problemen in de tweede lijn te helpen onderzoeken en oplossen.

Daarnaast beheer en ondersteun je de hybride datacenter in de Operations fase bij de klanten. Dit in overleg met de Service Managers.

Verder werk je mee aan de uitbreiding en vernieuwing van het portfolio van hybride ICT-infrastructuur producten en diensten.

Je voert een analyse en onderzoek uit op nieuwe monitoring en management oplossingen waarbij er aandacht is voor de meerwaarde van deze oplossingen voor de klanten.

Het is belangrijk om je bij te scholen in hybride ICT-infrastructuur oplossingen, omdat dit een belangrijk onderdeel is van je functie.

Je deelt deze kennis met collega 's om hen te ondersteunen bij de Managed Services klanten.

Vereisten

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma of hebt een hogere technische opleiding gevolgd. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring en heb je een sterke IT focus.

Je hebt een specialisatie in een of meerdere technologieën zoals Microsoft Windows Server,Microsoft Exchange en Office365, Citrix XA / XD, Microsoft System Center Suite & Azure, ...

Voor de projecten is een grondige kennis van technologieën zoals HPE Proliant Servers, HPE 3PAR StorServ & StoreVirtual, VMware vSphere, Veeam Backup & Replication vereist.

Je beheerst het Engels en een mondje Frans.

Talen

 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een groeiend en rendabel bedrijf. Professionaliteit en correct ondernemen is een belangrijke waarde. Respect, collegialiteit en teamgeest zijn vanzelfsprekend.

  Daarnaast werk je in een dynamische en stabiele omgeving.

  Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Ago IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it ago.jobs

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier