Logistiek bediende Goederenontvangst
Actief Interim Kortrijk
Harelbeke, W Flanders, BE
20 uur geleden
source : Monster

Functieomschrijving Het belooft weer een drukke dag te worden. Er staan heel wat leveringen gepland vandaag. Wanneer je in het bedrijf toekomt, staan de eerste vrachtwagens al te wachten.

Je kan er meteen invliegen : receptie van goederen volledige administratieve afhandeling input van alle gegevens in het systeem controle of alle documenten in orde zijn het ontvangen en begeleiden van de chauffeurs Je ziet het, er komt heel wat kijken bij jouw job als Logistiek Bediende! Functie-eisen jouw diploma in een administratieve of logistieke richting hangt boven jouw bed te pronken je vulde jouw rugzak ondertussen ook al met een eerste werkervaring in een soortgelijke functie je bent iemand die graag initiatief neemt je kan je vlot uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels ervaring met ERP / WMS is mooi meegenomen Arbeidsvoorwaarden Voor deze boeiende functie kom je terecht in een bloeiend en familiaal bedrijf met een goede reputatie.

toffe collega's aantrekkelijk loon volgens kennis en ervaring open communicatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier