magazijnier (m/v) regio temse - snelle opstart
Randstad
Temse, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en / of 2 ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken.

Jouw divers takenpakket is afhankelijk van afdeling, maar zal voornamelijk bestaan uit : - manueel orderpicken (fysiek werk)- scanning- stickering- boeken wegleggen- uitpak- ...

qualification

 • Je bent onmiddellijk beschikbaar- Ervaring is niet vereist, een goede brok motivatie wel- Je kan je vlot verplaatsen naar Temse.
 • Een bruto-uurloon van €13,18 (inclusief ploegenpremie wanneer je in shiften werkt) - Maaltijdcheques van €5 / gewerkte dag - Late ploeg is atypisch tot 20u36, waardoor je sneller thuis bent - Een aantrekkelijk product om mee te werken - Een voltijdse tewerkstelling - Kandidaten die op zoek zijn naar tijdelijk werk, komen ook zeker in aanmerking.
 • Spreekt deze job jou aan? Aarzel dan niet en laat jezelf horen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier