CNC Bediener
Accent
Houthalen, BE
4 dagen geleden

Deze klant heeft meer dan 100 jaar ervaringin de bouwsector. De onderneming is opgeklommen tot de hoogstecategorie in de sector en is actief op het vlak van nieuwbouw,renovatie, afwerking en maatschrijnwerk.

Een vaste kern van zeergekwalificeerde medewerkers en een groep kwaliteitsvolleonderaannemers staan garant voor een perfect verloop van iederproject.

Planning, organisatie en een doorgedrevenkwaliteitscontrole zorgen voor klantentevredenheid en continu teit.Om de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen,kan het bouwbedrijf al van bij het ontwerp in een bouwteammeedenken over de beste oplossing.

Het bedrijf profileert zich alseen pure uitvoerder die meedenkt met de ontwerpende architecten,interieurarchitecten of studieburelen en haar kennis terbeschikking stelt voor de realisatie van projecten.

Op die manierrendeert de samenwerking voor alle betrokken partijen en is eenpartnership geen ijdel begrip. Het bedrijf is met haar vakbekwamemedewerkers en zeer modern uitgerust machine-, montage- enlakatelier in staat om de meest complexe bouw- eninterieurprojecten tot een goed einde te brengen.

Bij elk van dezeopdrachten gaan kwaliteit en snelheid hand in hand met hetpermanent zoeken naar vernieuwing en de toepassing van de modernstetechnieken.

Functiebeschrijving

Voorde functie als schrijnwerker - meubelmaker sta je in voor hetvervaardigen van maatmeubilair (togen, kasten, inkombalies, etc) inhetatelier.

Functie-eisen

Voorde regio Houthalen zijn wij op zoek naar een schrijnwerker -meubelmaker op atelier. - Je staat in voor het vervaardigen vanmeubilair op maat.

 • Ervaring is een pluspunt,maar niet makkelijk te vinden.
 • Schoolverlatermet specialisatie CNC technieken.
 • Ruimtelijkinzicht is belangrijk
 • Programmeren aan CNC -meedenken is een must
 • Arbeidsvoorwaarden

  AccentConstruct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na eenpositieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vastcontract.

 • verloning volgens de bouwsector PC124
 • extralegale voordelen
 • opleidingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier