Toonzaalverkoper
IMPACT
Landen, Flemish-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor onze klant, een familiale KMO actief in de bouwsector, zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde toonzaalverkoper Je taken bestaan uit te woord staan van klanten, zowel particulieren als professionelen Bestellingen invoeren in SDP ( kan aangeleerd worden ) Technisch advies geven Functie-eisen Ben jij onze ideale kandidaat?

Dan wil jij graag werken in dagdienst; waarbij je 's morgens start tussen 7u en 8u. Dan heb jij de nodige affiniteit in de bouw Dan ben jij vlot in gesproken Nederlands en Frans, schriftelijke kennis van beide talen is een pluspunt Dan ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan en je snel in te werken Arbeidsvoorwaarden Zijn wij je ideale werkgever?

  • We bieden je een interessant loon en werk in eigen regio Een aangename werksfeer waar menselijkheid nog belangrijk is Werkzekerheid;
  • waarbij je na je interimperiode kan rekenen op een vast contract

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier