operator mix-& maalafdeling (m/v)
Randstad
Erembodegem, Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Als Mix- en Maaloperator doe je graag fysiek werk en ben je zeker geen stilzitter;- Als mixoperator sta je in voor het aanbrengen van verschillende soorten grondstof aan de verschillende lijnen, alsook het bedienen van de mixinstallaties om verschillende grondstofmengsels te bekomen.

 • Uitvoeren van de gewenste lijnopstelling, wat betreft het transport van de grondstof naar de productielijn.- Aanmaken van grondstofmengsels, aan de hand van de gegevens op het instructieblad.
 • Anderzijds als maaloperator herwerk je niet-conforme kunststofproducten met als doel de grondstof te recuperen zodat deze later opnieuw kunnen gebruikt worden in andere producties.
 • Daarbij combineer je volgende taken : - Reiniging van de mixers volgens vaste instructie en procedure.- Verantwoordelijk voor de grondstofvoorziening aan de productielijnen.

 • Correcte ingave van gegevens in de terminal voor datacaptatie.- Correct afwegen.- Zelfstandige bediening van de automatische weeginstallaties.
 • Schoonmaken van de installaties en de werkomgeving- Regelmatig fysisch werk : tillen van grondstofzakken (25kg), verhandelen van grondstoftonnen,..
 • qualification

  Je beschikt over een goed denkvermogen en combineert dit met fysieke handeling.Je werkt volgens instructies en proceduresZin voor verantwoordelijkheidGoede kennis van het Nederlands.

  Niet voor stilzitters!Een geldig attest mobiele arbeidsmiddelen is een plus! Er is een degelijke opleiding voorzien! Deze opleiding zal plaatsvinden overdag.

  Optie vast On the job opleiding Aantrekkelijk loon Maaltijdcheques14 betaalde compensatiedagen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier