Installateur digitale tellers
Accent
Roeselare, BE
11 uur geleden

Informatie- en communicatietechnologie, onsleven raakt ervan doordrongen. Logisch dat die vraag zich ookdoorzet naar de arbeidsmarkt.

Voor enkele van de grootsteaanbieders uit de telecomsector zoeken we met grote regelmatigkickass technici. Ook andere bedrijven investeren fors indatanetwerken en leggen kilometers glasvezel ofkoper.

Functiebeschrijving

Jewordt als technieker ingeschakeld om de oude tellerkasten tevervangen door digitale meters. Deze werken vinden altijdbinnenshuis plaats en bevatten geen fysiekwerk.

Functie-eisen

Jebeschikt over een goede kennis van elektriciteit; kennis van gas iseen pluspunt Als ervaren technieker ga je op een vlotte manier ommet de klanten Je kan alle omstandigheden de baas en straaltvertrouwen uit Je bent een zelfstandig persoon Je hebt eenuitstekende kennis van de Nederlandse taal naar veiligheid toe Jehebt de nodige computerkennis Je beschikt over een rijbewijsB

Arbeidsvoorwaarden

De'jeunende' technieker Onze professionele en ervaren techniciblijken vooral de 'machtige sfeer' erg goed te appreci ren.

Demooie verloning in ruil voor een leuke werksfeer en de nodigeportie appreciatie blijkt hen dan ook door en door te bekoren.

Maarook de grote mate van verantwoordelijkheid en de eerlijkeverloning, stellen zij op prijs. Dat mag dan ook niet verbazen : inal zijn aspecten voorziet Smart Solutions zijn medewerkers vaneerlijke beloningen.

Een eigen bestelwagen in ruil voor een fikseportie aan variatie bij talloze bedrijven, voor onze werknemersheeft het heel wat voordelen.

Maar vergis je niet : steeds hebbenwij de nodige aandacht voor hun gezonde werk-priv balans. Dat onzetechniekers zich 'jeunen', dat is toch de logicazelve?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier