Algemeen Directeur Agentschap Integratie en Inburgering
Agentschap Integratie en Inburgering
Brussels, Brussels, BE
22 uur geleden
source : Jobat

De algemeen directeur is eindverantwoordelijke voor het realiseren en operationaliseren van de strategische doelstellingen, geformuleerd door de Vlaamse Regering en de Raad van Bestuur.

De algemeen directeur staat in voor de efficiëntie en effectieve werking van het agentschap, in opvolging van de lijnen uitgezet door de Raad van Bestuur onder de vorm van een opdracht.

De algemeen directeur stuurt het management aan en inspireert hen. Samen met het management zet de algemeen directeur de juiste personeelsleden in op de juiste taken met het oog op een kwalitatief functionerende organisatie.

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure indien je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden :

 • Je hebt ten minste een diploma dat toegang verleent tot niveau A, zoals bepaald in een Vlaamse overheidsdienst met uitzondering van de interne kandidaten die al tot een niveau A of een gelijkgesteld niveau behoren;
 • Je beschikt over leidinggevende ervaring van minstens 3 jaar, verworven in de laatste 10 jaar, of over 8 jaar relevante beroepservaring.
 • Voor de berekening van de ervaring worden deeltijdse prestaties als voltijds beschouwd.

 • Onder leidinggevende ervaring verstaan we de ervaringen inzake beheer, opgedaan in een overheidsdienst of in een organisatie uit de private sector.
 • Onder relevante beroepservaring verstaan we ervaring met en kennis van de social profit en meer bepaald met betrekking tot het integratie-
 • en inburgeringslandschap.

 • Beleidsondersteunende ervaring sterkt tot de aanbeveling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier