Ingenieur architect / toonaangevend studiebureau / wedstrijdontwerpen
Buro Nexus
Sint-Niklaas, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ter versterking van ons project team kijkt buro Nexus uit naar een nieuwe consultant. Voor dit traject zal je instaan voor het ondersteunen van onze opdrachtgever in wedstrijdontwerpen.

Binnen dit project ben je verantwoordelijk voor : het ontwerpen van gebouwen en inrichtingen - het betreft utiliteitsgebouwen (geen woningen)het uitwerken van het definitief ontwerphet opmaken van het volledige bouwaanvraagdossierhet opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstatenhet overleg met de projectingenieurs stabiliteit en technieken om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen Profiel : Je bent afgestudeerd als master in de architectuur (architect) maar bij voorkeur master in de ingenieurswetenschappen - architectuur (ingenieur - architect).

Je hebt een goede kennis van de Belgische regelgeving Ruimtelijke Ordening.Je hebt een brede interesse in ruimte en techniek.

Je denkt kritisch na over je omgeving.Je hebt een creatieve ingesteldheid.Je hebt een bijzondere aandacht voor de wensen en visie van de bouwheer.

Je bent communicatief, sociaalvaardig en hebt interesse in samenwerken met de andere disciplines.Je bent geïnteresseerd in innovatie, duurzaamheid en strategisch denken.

Je beheerst ontwerp- en presentatietechnieken, zowel grafisch als computergesteund voor het ontwikkelen en communiceren van architecturale en technische concepten.

Je spreekt / schrijft vloeiend Nederlands, een goede kennis van Frans en / of Engels is een pluspunt.Je bent een teamplayer.

ComputerkennisJe hebt ervaring met Revit, AUTOCAD en SketchUpEen eerste ervaring met BIM is een pluspuntJe hebt een goede kennis van MS Office (Word, Excel en Outlook) buro Nexus legt de focus binnen haar organisatie op haar team van medewerkers.

Enerzijds door het aanbieden van een uitdagend en respectvol loonpakket; anderzijds ook door een intensieve en persoonlijke begeleiding van elke medewerker.

De ontwikkeling van het potentieel van haar werknemers binnen uitdagende technische projecten is voor buro Nexus dan ook van primordiaal belang.

Je loonpakket bij buro Nexus ziet er als volgt uit : Onbepaalde duur contractMarktconform brutoloonGroeps- & HospitalisatieverzekeringMaaltijdcheques van € 8 / dagMobiliteitsplanGsm & abonnement

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier