Specialist Procesmodellen
ArcelorMittal
Ghent, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als modellenspecialist maak je deel uit van de afdeling industriële automatisering en modellen. Je bouwt toepassingen die het proces optimaal sturen en voert studies uit om het management te ondersteunen bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Functieomschrijving Je vat technische en administratieve processen in wiskundige modellen, met het oog op kostenbeheersing, kwaliteit en rendement.

Je werkt doelgericht operationele studies uit, van bij de probleemdefinitie, modelontwikkeling, systeemontwikkeling en computerrealisatie, tot de indienstneming en performantieborging, met naleving van duidelijke deadlines.

Je verdiept je als industrieel onderzoeker doelgericht in zeer diverse bedrijfsproblemen, aansluitend bij de techniek, de logistiek of eerder bij de business.

Na een aantal jaren kun je doorgroeien en je meer toeleggen op de fabriek, in een productie- of onderhoudsfunctie, of op de klanten.

Profiel Je bent master in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur) en studeerde af in de richting werktuigkunde-elektrotechniek, computerwetenschappen, elektronica, materiaalkunde, scheikunde, natuurkunde, wiskundige ingenieurstechnieken of bedrijfskundige systeemtechnieken.

Je kickt op hoogstaand intellectueel denkwerk, maar dan wel in relatie met reële industriële of logistieke problemen. Je behoudt steeds het overzicht ook bij complexe materie.

Je bent in staat taken af te werken binnen de gestelde deadlines. Je bent een ploegspeler die ook autonoom kan werken. Aanbod Behalve deze jobinhoud, kunnen we nog wel een aantal redenen bedenken waarom het goed is te kiezen voor ArcelorMittal Gent. Solliciteer nu

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier