Technische student (koeltechnieken) - regio Lebbeke (M/V/X)
Over Ago
Denderbelle
4 dagen geleden

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent.

Hieronder meer informatie over je taken :

 • je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco 's van grootwarenhuizen
 • hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein
 • Vereisten

  Je studeert in een technische richting, met afstudeer richting koeltechnieken of elektromechanica of elektriciteit... Vertrekken doe je dagelijks vanuit het hoofdkantoor om 6u, je bent terug op het hoofdkantoor om 16u.

  Je opdrachten zelf voer je uit overdag bij de klanten. Sommige opdrachten duren 1 dag, andere opdrachten duren dan weer 3 weken.

  Je mag geen hoogtevrees hebben, aangezien je soms werken dient uit te voeren op een kleine hoogte (2-3 meter). Voor deze job is vooral 1 iets immens belangrijk, namelijk motivatie, zin hebben om bij te leren op vlak van techniek, initiatief nemen, praktijk ervaring willen opdoen...

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je krijgt voor de technisch uitdagende job een mooie verloning van 11-12 euro. Bij voorkeur woon je in de regio, aangezien er dagelijks wordt vertrokken vanuit het hoofdkantoor om 6u 's morgen.

  Het voordeel van vroeg te starten is uiteraard dat de dag ook weer vroeg kan worden afgesloten. Je komt terecht in een zeer ervaren team van 6 koeltechniekers, die je alle kneepjes van het vak gaan leren.

  De firma biedt jou ook de mogelijkheid om na een positieve evaluatie van je vakantiejob, je in dienst te nemen wanneer je afstudeert.

  Interesse, neem dan contact op met AGO Gent Technics door je cv te mailen naar gent.technics ago.jobs we nemen vervolgens snel contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier