VERANTWOORDELIJKE WAREHOUSE
Hays Zaventem
Asse, Vlaams-Brabant, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

Je treed op als de verbindingsfiguur tussen de magazijnactiviteiten en de commerciële diensten op de bureau. Je werk bestaat uit een mooie afwisseling tussen actieve handelingen en het organiseren van de werkvloer.

In dit kader maak je dan ook een analyse van de logistieke flow. Vanuit je ervaring zie je al snel welke zaken dienen aangepakt te worden.

Je staat bovendien in voor de verdere uitbouw van het magazijn, het uitschrijven van nieuwe procedures en het stockbeheer.

Verder zal je ervoor zorgen dat er op termijn structuur komt en er een nieuwe wind waait binnen het magazijn.

Qua profiel beschik je zeker over leidinggevende ervaring. Je bent iemand die recht door zee gaat en de nodige beslissingen kan nemen.

Je bent een echte people manager en bent sterk in het motiveren van je medewerkers. Je hanteert de principes van geven en nemen en voor wat hoort wat.

Naar IT skills kan je goed overweg met de courante toepassingen. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Frans.

Idealiter kan je beschikken over enkele jaren ervaring in een magazijnomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier